Īstās latvju saimnieces. Kristīne Stašulāne

0.0

Saimniece Kristīne Stašulāne ir dabas cilvēks. Viņa interesējas par ēteriskajām eļļām, to lietošanu un ietekmi uz cilvēku, kā arī veic dažādas spa masāžas un pirts rituālus. Došanās pļavā plūkt ziedus saimniecei sagādā lielu prieku, un grozs vienmēr ir pilns dabas bagātību. Arī pārējās saimnieces, ciemojoties Latgalē pie saimnieces Kristīnes, izbaudīs viņas hobijus un ielūkosies saimnieces ikdienā.

Galdā tiks celta šīs sezonas pirmā zivs un tā būs varen garda forele. Izrādīsies, ka saimniecei pašai šad tad patīk makšķerēt, kā arī doties medībās ar vīru. Te der teiciens, ka klusie ūdeņi ir tie dziļākie, jo šie hobiji pārsteigs visus, ņemot vērā, ka Kristīne ir visklusākā no saimniecēm.

Kristīnes meitas rādīs tikumu un gatavos īpaši gardu saldo ēdienu, kas "Dzeņu" mājās ir cieņā. Arī uzkoda būs garšīga, un saimniecei Kristīnei visu pagatavot palīdzēs viņas kuplā saime trīs paaudzēs.

Liels pārsteigums tiks sagādāts vakara beigās, jo vienai no saimniecēm tieši šajā dienā ir dzimšanas diena. Mūzika, dejas un labi kopā pavadīts laiks!