"Tenax Dobele" savā laukumā pieveic Kauņas "Granitas-Karys"

0.0
Baltijas handbola līgā pašreizējie čempioni Tenax handbolisti uzņēma Kauņas Granitas-Karys. No Dobeles ziņo mūsu korespondents Normunds Melderis.

Starpsezonā "Tenax Dobele" komandu ir pametuši četri pieredzējuši handbolisti. Viņu vietā ir nākuši jaunie, kā arī divi leģionāri. Viens – jau labi zināmais baltkrievs Aleksandrs Pacikaiļiks, otrs – gados pieredzējušais ēģiptietis  Belals Avads Abdoru Marbouks. Spēles sākums bija nedaudz stīvs, bet vienlīdzīgs. Tikai puslaika beigās "Tenax" ieguva divu vārtu pārsvaru, un atpūtā ejot 14-12. Otrā puslaika sākumā dobelniekiem sanāca laba uzbrukumu sērija un viņi panāca jau plus 6. Diemžēl tad kādā no epizodēm pleca traumu guva ēģiptietis Mabrauks, un spēle viņam bija beigusies. Uz cīņas gaitu tas gan nekādu iespaidu neatstāja, un "Tenax" turpināja ceļu pretī uzvarai. Beigu iznākums 32-26. Mājinieku rindās ar astoņiem vārtiem rezultatīvākais bija Ņikita Pančenko.

Intervija - Ņikita Pančenko, ZRHK "TENAX Dobele" handbolists

Pēc spēles "Tenax Dobele" komanda un skatītāji sveica ilggadējo komandas kapteini Oskaru Arāju, kurš tagad ir noslēdzis savu spēlētāja karjeru.