Humpalu Medības | Fināls

0.0

,,Humpalu Medību’’ 3. sezona ir bijusi krāšņa gan ar īpašajiem visiem, gan radošajiem uzdevumiem un pārbaudījumiem. Nu esam nonākuši fināla epizodē, kurā ir tikuši šie dalībnieki: Anne, Nora, Ēvalds un Ričards. Taču tikai trīs no viņiem turpinās cīņu par pirmo vietu, ņemot vērā TikTok balsojumu. 

Fināla izšķirošā un noslēdzošā uzdevuma nosacījumi: 3 dalībnieki, 30 minūtes, jāizvēlas viens vai vairāki no dotajiem apģērbiem un jāpiešķir tiem jauna elpa, izmantojot dažādus materiālus, ar kuriem griezt, līmēt, apzīmēt un citādi radoši izpausties. Protams, to visu vērtēs žūrija! 

Fināla dalībniekus vērtēs kompetentā un radošā žūrija: Elita Patmalniece — modes māksliniece un dizainere. Nansija Garkalne — "Virtuve bez kāposta" raidījuma vadītāja. Ozols jeb Ģirts Rozentāls — reperis un "Hoodshop" veikala vadītājs. 

Kurš no dalībniekiem šajā sezonā bija tavs favorīts? Paldies visiem 3. sezonas dalībniekiem: Annei Inovskai, Ēvaldam Vetam, Gustam Tomam Kurmim, Keitai Aldermanei, Marekam Zvejniekam, Norai Sevelei un Ričardam Prūsim! 

Papildus saturu un aizkadrus meklē mūsu TikTok kontā @ltv_plusaudzis #StilsArDomu