Latvijas futbola Virslīgas spēlē "RFS" pieveic "Valmieras" futbolistus

0.0
Ar Valmieras un RFS komandu spēli šodien pēc 12 dienu pārtraukuma atsākās Latvijas Virslīgas turnīrs futbolā. No Jāņa Daliņa stadiona ziņo mūsu korespondents Raimonds Gekišs.

Aktīvs sniegums abu komandu izpildījumā bija vērojams no pirmajām minūtēm. Netrūka asumi un fiziska spēle, kas rezultējās ar vairākām piešķirtām dzeltenajām kartītēm. Gluži kā rudens lapkritī – dzeltenās kartītes pārklāja "Jāņa Daliņa" stadionu. Kopumā visā spēlē galvenais tiesnesis Aleksandrs Golubevs parādīja deviņas dzeltenās kartītes. Pirmā puslaika sākumā un izskaņā Jānis Ikaunieks realizēja "RFS" piešķirtos 11 m soda sitienus, panākot 2:0. Ikaunieks sasniedza 10 gūtos vārtus virslīgā.

Neskatoties uz nelabvēlīgo rezultātu "Valmiera" otrajā puslaikā atrada veidus, lai bumba biežāk atrastos "RFS" laukuma pusē. Presings rezultējās ar 57. minūtē Bahamboulas gūtajiem vārtiem - 1:2. Līdz pamatlaika izskaņai "Valmiera" izvērsa vairākus bīstamus uzbrukumus, bet rezultāts palika nemainīgs un "RFS" izcīnīja 22. uzvaru virslīgas sezonā.

Intervija - Jānis Ikaunieks, "RFS" pussargs

"RFS" šis bija svarīgs panākums cīņā par Latvijas čempiontitulu. Pārsvars pār otrajā vietā esošo "Riga FC" ir četri punkti. Turklāt "RFS" ir viena spēle rezervē. Līdz debijai Eiropas līga Viktora Moroza trenētajai komandai paredzētas vēl trīs spēles – divas virslīgā un kausa pusfināls.