UEFA Nāciju Līgas spēle Latvija - Fēru salas

0.0
Turpinājumā jaunumi sportā. Sāksim ar futbolu. Mūsu valstsvienība UEFA Nāciju līgā, fantastiskā cīņā apspēlēja Fēru salas. Vairāk Uģis Joksts.

Pēc zaudējuma Armēnijai izlasei C divīzijas pirmajā spēlē galvenais treneris Paulo Nikolato turpināja uzticēties vārtsargam Rihardam Matrevicam, savukārt laukuma spēlētāju vidū uzreiz piecas izmaiņas. Sākām ar labu enerģiju un 13. minūtē virkne labu iespēju pie pretinieka vārtiem. 16. minūtē laba iespēja noslēgt uzbrukumu bija Robertam Savaļniekam, bet viņa sitienu atvairīja vārtsargs. Aktīvs uzbrukums nerimās. Labas iespējas radīja gan Vladislavs Gutkovskis, gan Jānis Ikaunieks. Puslaika izskaņā aktivizējās arī Fēru salu uzbrukums.

Pēc pārtraukuma spēle izlīdzinājās un beidzot 64. minūtē pēc lieliskas saspēles bumba nonāca pie Renāra Varslavāna, kurš trieca to pretinieku vārtos un viens pret nulle. Varslavānam šie ir pirmie vārti izlases rindās. Turpinājumā viesi metās atspēlēties un radīja lieliskas iespējas rezultātu izlīdzināt. Arī mūsu komandai bija iespēja rezultātu dubultot, bet rezultāts nemainījās. Uzvara 1 pret 0.

Intervija - Renārs Varslavāns, Latvijas futbola izlases pussargs

Intervija - Vladislavs Gutkovskis, Latvijas futbola izlases uzbrucējs

Nākamā spēle mūsu izlasei pēc mēneša, kad savā laukumā spēlēsim pret Ziemeļmaķedoniju.