V.I.P. - Veiksme. Intuīcija. Prāts

Uģis Joksts iesākot kārtējo spēli, uzdos skatītājiem jautājumu, bez kā mēs nevarētu izdzīvot? Šī atbilde ir zināma katram, bet, ja nu tomēr pastāv versijas, tad nosaucot šīs spēles dalībnieku pārstāvētās darba vietas, atbilde kļūs viennozīmīga. Kapteine Sandra Vīksna uz spēli vedīs uzņēmuma “Rīgas ūdens”, bet Aivars Kamarūts – uzņēmuma “Jūrmalas ūdens” kolēģus. Spēles saturā būs jautājumi, kas liks ikvienam aizdomāties, cik svarīgs mūsu ikdienā ir ūdens. 

Sandra Vīksna – komandas kapteine. Uzņēmuma “Rīgas ūdens” projektu vadītāja – juriskonsulte. Aizraujas ar ceļošanu gan pa Latviju, gan ārpus tās. Brīvajā laikā patīk lasīt grāmatas un skatīties veco, labo latviešu kino klasiku. 

Ivars Gaters – SIA “Rīgas ūdens” Ūdens sagatavošanas un padeves dienesta vadītājs. Aizvien biežāk skatās dažādus raidījumus par dabu un dzīvniekiem. Katru reizi ar pārsteigumu uzzina ko jaunu par to, kā dzīvnieki māca saviem mazuļiem dzīves gudrības, kā viņi iemācās sadzīvot ar ekoloģiskajām pārmaiņām. 

Sandris Vanzovičs – SIA “Rīgas ūdens” Komunikācijas daļa, vecākais komunikācijas koordinators. Aizraušanās – mūzika, taču nevis nodarbošanās ar to, bet tās klausīšanās un aprakstīšana. Otra – sports, taču arī – nevis nodarbošanās ar to, bet patērēšana fana un tā saucamā “dīvāna eksperta” līmenī. 

Aivars Kamarūts – komandas kapteinis. SIA “Jūrmalas ūdens” Projekta ieviešanas vienības vadītājs ar ilggadēju pieredzi dažādu ES līdzfinansētu projektu ieviešanā Jūrmalā. Interesējas par senajiem automobiļiem, vēsturi un politiku. 

Guntis Klīve – komandas kapteiņa kolēģis, SIA “Jūrmalas ūdens” tehniskais direktors, vienlaikus Rīgas Tehniskās universitātes mācībspēks. Interešu lokā ietilpst mūzika, kosmoss, ziemas sporta veidi un kokapstrāde. Guntim interesē inovācijas ūdenssaimniecības jomā un tehnoloģijās. 

Anda Zaķe – komandas kapteiņa kolēģe, SIA “Jūrmalas ūdens” Projekta ieviešanas vienības projekta vadītāja. Ikdiena norit starp ūdenssaimniecības projektiem un triju bērnu audzināšanu. Brīvajā laikā interesē literatūra un sentēvu zināšanas par dabas velšu pielietojumu veselības stiprināšanā.