Baltijas Hokeja līgas finālsērijas otrajā spēlē "Mogo/LSPA" pieveic HK "Zemgale/LLU"

Baltijas Hokeja līgas finālsērijā šovakar "Mogo" tika aizvadīta otrā spēle – 2015. un 2019. gada Latvijas čempione "Mogo/LSPA" vēlreiz uzņēma 2022. gada Latvijas čempioni Jelgavas "Zemgale/LLU", kas sērijā ir vadībā ar 1-0. No "Mogo" ledushalles ziņo kolēģis Matīss Timofejevs.

Sākumā “Mogo/LSPA” pievīla disciplīna - nopelnīts noraidījums. Vairākumā Zemgale radīja momentus, bet rīdziniekus glāba vārtsargs Henrijs Ančs. Arī “Mogo” tika pie vairākuma, bet bez īstiem draudiem vārtiem.

2. perioda 24. sekundē HK «Zemgale/»LLU" guva vārtus - laba saspēlē Branta metiens - rikošets un 1-0 Jelgavas komandas labā. Viņi to izdarīja tik ātri, ka mūsu operators nepaspēja noreaģēt. “Mogo” metās atspēlēties, nopelnīja vairākumu un to realizēja Krišjānis Rēdlihs 1-1.

3.periodā abām komandām bija iespējas vairākumos, bet komanda, kura to izmantoja bija “Mogo” - laba izspēle un Kārlis Ozoliņš panāca 2-1 'Mogo" labā. “Zemgale” noņēma vārtsargu, bet rīdzinieki raidīja ripu tukšos vārtos un svinēja uzvaru ar 3-1. Sērijā neizšķirts 1-1.

Intervija - Kārlis Ozoliņš, HK “Mogo/LSPA” uzbrucējs

Nākamās 2 finālsērijas spēles notiks Jelgavā.