Latvijas hokeja līgas pusfinālsērijā šovakar trešo uzvaru pār ''Prizmu'' svin ''Mogo/LSPA'' un nonāk uzvarētas spēles attālumā no fināla

Latvijas hokeja Virslīgas pusfināla sērija šodien bija pārcēlusies uz Volvo halli, kur "Prizmas" hokejisti šovakar meklēja argumentus, lai liktu sprunguļus favorītes "Mogo/LSPA" spieķos ceļā uz Latvijas čempionāta finālsēriju. Pēc divām spēlēm Ģirta Ankipāna komanda ir sērijas vadībā ar 2-0. Par spēles gaitu no Volvo halles ziņo kolēģis Matīss Timofejevs.

Pirmajā periodā abas komandas apmainījās precīziem metieniem - vārtus guva Artūrs Ozoliņš un Kristaps Millers.

Pēc pārtraukuma, spēlējot 5 pret 3, līdera lomu uzņēmās Edijs Brahmanis, 39 gadus vecais uzbrucējs vairākumā trieca ripu vārtos no tālas distances. HK «Prizma» vadībā 2-1. HK “Mogo/LSPA” atbildi nepalika parādā - Rūdolfs Maslovskis izmantoja vairàkumu un panāca 2-2. Laukumā sākās izslēgšanās spēlēm raksturīgā agresīvā cīņa pat ar kautiņu. Bet vairākumu atkal izmantoja HK «Prizma» - precīzs Kristaps Riekstiņš un mājinieki atkal vadībā. 3-2.

Trešajā trešdaļā nospiedošs pārsvars HK “Mogo/LSPA” - ofensīva vainagojās ar 2 vārtu guvumiem 30 sekunžu laikā un HK “Mogo/LSPA” jau vadībā ar 4:3. HK «Prizma» izmisīgi metās atspēlēties, bet nespēja gūt vārtus. HK “Mogo/LSPA” uzvara ar 4:3.

Intervija - Rūdolfs Maslovskis, HK “Mogo/LSPA” uzbrucējs

Sērijā HK “Mogo/LSPA” ir vadībā ar 3-0. Lai iekļūtu finālā viņiem nepieciešama vēl viena uzvara.