Latvijas florbola virslīga

Šodien kārtīgas emocijas florbolā. Lekrings pret Lielvārdi, septītā spēle ceturtdaļfināla. Par izšķirošo cīņu Normunds Melderis.

Latvijas vīriešu florbola līgas spēle “Lekrings” – “Lielvārde”

Ceturtdaļfināla izšķirošā 7.spēle starp Lekrings un Lielvārde Fatpipe komandām bija izraisījusi pamatīgu ažiotāžu, tāpēc Cēsu  sporta kompleksa tribīnes bija pārpildītas. Spēle sākās ar mājinieku ofensīvu un jau piektajā minūtē viņi panāca 2-0 vadību. Tad lielvārdietis Aivis Kusiņš skaitliskā vairākumā vienus vārtus atguva. Uz to savukārt atbildēja Emīls Dzalbs un 3-1 Lekrings labā. Otrajā periodā Kusiņam atkal vairākumā samazināja atpalicību līdz minimumam. Bet 3 sekundes pirms trešdaļas beigām lielvārdietis Niks Blumfelds pārsteidza Lekrings vārtsargu un panāca izlīdzinājumu 3-3. Pēdējā periodā cīņa sasniedza baltkvēli, un Edgars Puriņš atkārtoti vadībā izvirzīja cēsniekus. Tomēr jau pēc dažām minūtēm Lielvārdes spēlētājs Oskars Tutāns rezultātu izlīdzināja. Viss izšķīrās pēdējās minūtēs, ka trešos vārtus mačā guva Aivis Kusiņš, nodrošinot Lielvārdes florbolistiem uzvaru spēlē ar 5-4, bet visā sērijā ar 4-3.

Intervija - Aivis Kusiņš, Lielvārde/FatPipe uzbrucējs

Tagad pusfinālā Cēsu Lekrings pretī jau gaida Masters Ulbroka florbolisti, bet otrā pārī tiksies Valmieras un Ķekavas komandas. 

Latvijas sieviešu florbola līgas spēle “Rubene” - '«Lekrings»

Latvijas sieviešu florbola līgā platu soli pretī finālam spērušas Rubenes florbolistes. Šodien viņas pusfināla sērijas otrajā spēlē pārliecinoši ar 9-2 pārspēja Cēsu Lekrings vienību. Šajā mačā viss jau bija skaidrs pēc pirmā perioda, kad Rubenes spēlētājas panāca 5-0 savā labā. Turpinājumā atlika vien to bez bažām nosargāt vai palielināt, kas arī izdevās. Uzvarētāju labā ar diviem rezultatīviem metieniem izcēlās Lība Daija Mikova un Marta Drille. Sērijā cīņa rit līdz vienas komandas 3 uzvarām. Tātad Rubenei nepieciešams vēl viens panākums.