V.I.P. 13.februāris. Pirmais pusfināls

Tiekamies jaunā “V.I.P.” ciklā februārī – pirmais pusfināls, kurā noskaidrosim, kam – vienam foršam ģimenes trijniekam vai draugu kompānijai – būs vairāk veiksmes, intuīcijas un prāta. Kapteine Inese Sitko-Bulle kopā ar vīru un vīra brāli vēlas satikt Uģi “dzīvajā” un izbaudīt notikumu. Savukārt Gints Stravinskis ar draugiem cer nomaksāt elektrības rēķinus pēc spēlēm. 

Inese Sitko-Bulle – komandas kapteine. Atbild par cilvēkresursu stratēģisko plānošanu vienā no Baltijas aviokompānijām. Pirmā augstākā izglītība – psiholoģijas skolotāja, bet šajā profesijā nav strādājusi. Ar grāmatu lasīšanu var aizrauties tik ļoti, ka lasa līdz pulksten 2:00 vai 3:00 naktī. Sapnis – vecumdienās vadīt savu zirgu fermu. 

Aigars Bullis – kapteines vīrs, bioloģijas skolotājs un bērnu futbola skolas treneris. Ne visai patīk gatavot ēst, taču patīk baudīt ēdienu. Ir aizrautīgs sporta pasaules, it īpaši futbola, erudīts. Aigaram ļoti patīk vasarā pļaut zāli. Labi dejo, tikai dara to ļoti reti. 

Andris Bullis – kapteines vīra brālis. Andris ir vīrs, tētis, tulks – secību var mainīt atkarībā pie situācijas. Patīk palasīt, patīk parakstīt, bet galvenais – lai gaiši un pozitīvi. Andrim vienmēr ir taisnība! 


Gints Stravinskis – komandas kapteinis, kafijas garšu pazinējs. Visā Baltijā apgādā tirdzniecības vietas ar divu zīmolu kafiju. Prot īstajos brīžos koncentrēties, apveltīts ar izteiktām analītiskām spējām. Cilvēks, uz kuru var paļauties. Padziļināta interese par sportu un vēsturi. 

Mārtiņš Rutkis – kapteiņa dažādu aktivitāšu sabiedrotais un domubiedrs. Profesionāls biznesa menedžeris. Aizrauj aktiermāksla. Pēdējos gadus strādā alkoholisko dzērienu nozarē. Katrā lietā cenšas atrast to pozitīvo un mācību, ko nākamreiz varētu izdarīt labāk. 

Vismands Menjoks – draugs no skolas laikiem. Ar tiešu un nepārprotamu skatījumu uz dzīvi. Cilvēks, no kura var pamācīties mērķtiecību. Spēj iedvesmot apkārt esošos un nepazīst vārdu “nē”, jo vienmēr atradīs veidu, kā īstenot savas idejas.