Latvijas čempionāts badmintonā

Ar saistošam finālcīņām Ķekavā noslēdzies Latvijas čempionāts badmintonā. Ļoti interesanti ritēja dāmu vienspēļu fināls, kur tikās Jekaterina Romanova un Ieva Pope. Pirmajā setā krietni sekmīgāk darbojās Pope, kas guva uzvaru ar 21-12. Taču otrajā setā Romanova paātrināja tempu un visu laiku atradās vadībā. Seta beigās rezultāts bija 19-15 par labu viņai. Taču atlikušajās izspēlēs punktus guva tikai Ieva, kas līdz ar to svinēja uzvaru setā ar 21-19, un trešo reizi tika kronēta par Latvijas čempioni vienspēlēs.

Intervija - Ieva Pope, Latvijas čempione vienspēlēs

Vīriešu vienspēlēs vēl lielāku panākumu guva galvenais favorīts Niks Podosinoviks, kurš trešo reizi pēc kārtas finālā spēlēja pret Andi Bērziņu. Iznākums bija tāds pat kā iepriekšējos gados – Podosinoviks guva vieglu uzvaru ar 21-5 un 21-6. Nikam tas ir jau 9 tituls karjerā.

Intervija - Niks Podosinoviks, Latvijas čempions vienspēlēs

Vēl vīru dubultspēlēs triumfēja Artūrs Akmens pārī ar Reini Kraukli, kuri finālā ar 21-12 un 24-22 pārsēja Ediju Līviņu un Tomu Preinbergu. Bet dāmu dubultspēlē par čempionēm kļuva Jekaterina Romanova un Anna Kupča, kuras izšķirošajā mača pieveica Ievu Popi un Diānu Stogniju.