LHF virslīga vīriešiem. HK "Ogre/Hydrox" – SK "Latgols"

Nupat startējis Latvijas virslīgas čempionāts handbolā vīriešiem. Šosezon tajā piedalās 7 vienības. Sacensību reglaments paredz, ka pirmajā posmā visas komandas aizvadīs divu apļu turnīru. Tad vienības tiks sadalītas divās grupās – spēcīgākajā un vājākajā, kur vēl sekos 2 apļu spēles. Un visbeidzot 3. posmā jau ierastās izslēgšanas cīņas. 

Turnīru sekmīgi sākuši pērnās sezonas neveiksminieki – HK «Ogre/Hydrox» handbolisti. Dienu iepriekš viņi saistošā mačā uzvarēja sudraba medaļu ieguvējus “ASK/Zemessardze/LSPA” vienību, bet šodien jau ļoti pārliecinoši tika galā ar Ludzas “Latgols” spēlētājiem. Starpsezonā papildinājušies ar vairākas sezona ārzemēs spēlējošo Elviju Borodovski.

Šodien gan galvenie vārtu guvēji bija citi – Aleksandrs Pacikaiļiks, Intars Jomants un Toms Lielais. Tiesa, līdz pirmā puslaika vidum Ogres vadība bija tikai 2 vārti. Taču līdz pārtraukumam tā sasniedza jau 9 vārtus. Otrajā puslaikā ludzānieši turpināja nesekmīgi uzbrukt, par ko mājinieki viņus sodīja ar saviem rezultatīviem metieniem. Beigu iznākums likumsakarīgs Ogres uzvara ar 46-31. 

Intervija - Toms Lielais, HK “Ogre/HYDROX” handbolists

Jāatzīmē, ka HK «Ogre/Hydrox» handbolisti kopā ar “Tenax Dobele” un “ASK/Zemessardze/LSPA” paralēli cīnīsies arī Baltijas līgas turnīrā.