Graudiņa/Kravčenoka izcīna zeltu Eiropas čempionātā pludmales volejbolā

Šodien Minhenē beigsies Eiropas multičempionāts. Vakar vēlu pludmales volejbola finālā Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka trijos setos uzvarēja šveicietes Huberli un Brunneri. Pirmais zelts Latvijai un pirmā medaļa Minhenē. Par pašu spēli un emocijām pēc tās Andris Auziņš.

Mirdzot šķēpiem vai drīzāk pludmales volejbola bumbai pēdējos zeltsaules staros Latvijas volejbolistes Tīna un Anastasija pēc ilgstošas mirkšanas lietū devās pretī savam otrajam Eiropas čempionu titulam. 

Intervija - Anastasija Kravčenoka, Latvijas pludmales volejboliste

Intervija - Tīna Graudiņa, Latvijas pludmales volejboliste

Pirmais sets pret šveicietēm augstākā klase no abām komandām, bet maķenīt labākas šveicietes – it sevišķi bloķētāja Hīberli – viņai četri bloki un 18:21. Atkāpšanās ceļa vairs nebija – spriedzē Latvijas duets vēl vairāk izbaudīja finālu – ar neticamu vieglumu un smaidu gūstot punktu pēc punkta uzvarot setu ar 21:15. Zelta setā Graudiņa/Kravčenoka baudīja spēli – pārliecinoši izcīnot otro Zeltu Eiropā – 15:11 – Brunneri/Hīberli neglāba arī video atkārtojums un nesamāksloti prieki mūsējām Minhenes stadionā!!!!

Intervija - Tīna Graudiņa, Latvijas pludmales volejboliste

Intervija - Anastasija Kravčenoka, Latvijas pludmales volejboliste

Meitenes spēja ne tikai izcīnīt zeltu – bet arī savā pusē pārvilināt arī vietējos vācu līdzjutējus! Graudiņa un Kravčenoka ir Eiropas pludmales karalienes!