Latvijas čempionāts tenisā. 1.diena

Latvijā ar ļoti spēcīgu dalībnieku sastāvu sācies Latvijas čempionāts tenisā – visas nedēļas garumā tenisisti vīru un dāmu konkurencē noskaidros šīs sezonas labāko tenisistu, par pirmo spēļu dienu vairāk zina stāstīt Andris Auziņš.

Latvijas čempionātā tenisā vīru turnīrā piedalās teju visi labākie – no pasaules tūrē aktīvi spēlējošajiem nav vienīgi Ernesta Gulbja. Interesanti, ka Latvijas izlases dalībnieki Miķelis Lībietis un Kārlis Ozoliņš šim turnīram saņēma īpašo ielūgumu, jo abi Latvijā nav spēlējuši, tāpēc viņiem nav Latvijas ranga punktu.

Intervija - Kārlis Ozoliņš, Latvijas izlases tenisists

Pirmajā spēļu dienā Kārlis Ozoliņš ne bez grūtībām tika galā ar Arturu Kuļibabu – 6:1, 6:3. Spēles otrajā setā Ozoliņš vienu reizi nespēja uzvarēt servējot pašam, vēlāk atguvis zaudēto problēmas bija arī pēdējā geimā, kad tikai ar ceturto piegājienu spēja realizēt mačbumbu.

Intervija - Kārlis Ozoliņš, Latvijas izlases tenisists

Rītdien pirmās spēles Latvijas čempionātā aizvadīs arī Roberts Štrombahs un Miķelis Lībietis. Dāmu turnīrā ar pirmo numuru izlikta Darja Semeņistaja, kura šosezon uzvarējusi vairākus starptautiskos turnīrus.