Latvijas 3x3 basketbola izlase dodas uz PK

Lasmanis 16. jūnijā devās uz ASV pilsētu Čikāgu un jau 19. jūnijā debitēja profesionālajā strītbola līgā “Big 3. Spēlē pret “Enemies” vienību Olimpiskais čempions bija viens no «Aliens» komandas līderiem, Lasmanis guva spēles pirmos trīs punktus, iemetot tālmetienu. Turpinājumā «Aliens» komandas rezultātu lielākoties veidoja Dušans Buluts. Puslaikā Kārļa komanda bija priekšās ar 27:15. Pēc pauzes Aliens noturēja iekrāto pārsvaru un uzvarēja 52 pret 44. Lasmanis guva 18. punktus.

Intervija - Kārlis Pauls Lasmanis, Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētājs

Uzreiz pēc spēles Lasmanis devās uz lidostu, lai caur Lisabonu nokļūtu Beļģijā. Tur viņš pievienosies Latvijas izlasei cīņā par Pasaules kausu.

Intervija - Kārlis Pauls Lasmanis, Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētājs

Kamēr Lasmanis bija ASV, Latvijas izlase aizvadīja treniņnometni Ventspilī. Tā kā Edgars Krūmiņš vēl atlabst no savainojuma – vakanta bija ceturtā vieta izlasē – to treniņos izcīnījis Artūrs Strēlnieks.

Intervija - Artūrs Strēlnieks, Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētājs

Grupu turnīrā Latvijai pretī stāsies Nīderlande, Polija, Japāna un Ķīna. Grupas uzvarētāji automātiski kvalificēsies ceturtdaļfinālam, bet otrās un trešās vietas ieguvēji spēlēs astotdaļfinālā.

Intervija - Nauris Miezis, Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētājs

Pirmās spēles Latvijas 3 pret 3 basketbola izlasei pret Ķīnu un Japānu jau rīt.