Te! 4. sezona. 2. sērija. Ērgļi, Rīga un Baldone

Latvijas jaunatklāšanas komanda TE! astronomisko pavasari sagaidīs Ērgļos, Baldonē un Rīgā. 20. marta raidījumā Māris Olte ar saviem trīs dēliem Ērgļu apvidū izzinās, kas ir slēpņošana (geocaching). Viņiem palīdzēs rūdītu slēpņotāju ģimenīte – četri Ozoliņi. Kopā tiks meklēti citu atstātie slēpņi un veidoti savi, turklāt, ar uzdevumu.

Māra Kampernova Rīgā meklēs 20. gadsimta atstātās pēdas, baudīs Miera ielas brīvdomīgo gaisotni, ieskatīsies Latvijas saldākā muzeja – «Laimas šokolādes muzeja» – ekspozīcijā un noslēgumā ļausies sērfotāju mežonīgajam valdzinājumam.

Gustavs Terzens un Marta Selecka sagaidīt pavasari dosies uz Baldoni, kur atrodas Eiropas lielākais teleskops «Varenais Šmits». Viņi arī satiks Latvijas astronomu-amatieri Kristapu Kemleru, kurš ar zvaigžņu vērošanu aizrāvies tik nopietni, ka pat izveidojis savu mikro-observatoriju Amatas novadā.

Paula Timrota ceļi ir neizdibināmi. Zināms vien tas, ka viņš turpinās ravēt Latvijas pilsētu tūrisma nezāles un meklēs tām risinājumus, palīgā aicinot atbildīgos vietējos speciālistus.