V.I.P. 9.maijs. "Citi zēni"

Šī vakara tikšanos Uģis Joksts iesāks ar jautājumu skatītājiem: “Kas viņi ir?” Pērn par viņiem rakstīja – gada karstākais jaunums Latvijas popmūzikā, šogad viņu daiļradi raksturo kā vispirms sakratītu un pēc tam atvērtu svaiga tonika bundžiņu, bet jau rīt visa Latvija turēs par šiem sešiem jauniešiem īkšķus, kad viņi uzstāsies Eirovīzijas dziesmu konkursa pirmajā pusfinālā. “V.I.P.” ložā grupa “Citi Zēni” sadalījušies divās komandās, vienas kapteinis – Jānis Pētersons, otras – Roberts Memmēns. Erudīcijas spēle ar dzirksteļojošu humoru un sadarbīgu draudzību, kas garantēs labu garastāvokli visiem. 

Jānis Pētersons, komandas kapteinis, ir grupas “Citi Zēni” līderis, rīmju meistars un enerģijas lādiņš. Ikdienā Jānis strādā IT uzņēmumā “Accenture”, bet savā brīvajā laikā dejo tautas deju kolektīvā “Daiļrade” un iet pastaigās ar savu franču buldogu vārdā Tuta. Jānim darbs vienmēr būs pirmajā vietā, un ārpus tā viņam patīk ceļot un organizēt spēļu vakarus kopā ar draugiem. 

Toms Kagainis ir grupas “Citi Zēni” bundzinieks. Bungas spēlē jau teju 12 gadus un ir aktīvi koncertējis gan Latvijā, gan ārpus tās. Ikdienā strādā kā sesijas mūziķis, ierakstot bungu celiņus visdažādāko stilu mūzikai, pārvalda skaņu ierakstu studiju “AMFO Studio” un nereti strādā kā grafiskais dizainers vizuālu elementu izveidei grupā “Citi Zēni”. Toms mīl mieru, reizēm ir pārspīlēti rūpīgs un kā savu iecienītāko hobiju min riteņbraukšanu. 

Dagnis Roziņš grupā “Citi Zēni” dzied un spēlē saksofonu. Ir pabeidzis Rīgas Doma kora skolu un šobrīd studē Latvijas Kultūras akadēmijā. Muzikālās gaitas Dagnis uzsāka 10 gadu vecumā Jelgavas mūzikas skolā kora klasē, bet 13 gadu vecumā sāka spēlēt saksofonu. Tajā laikā piedalījās Latvijas un starptautiska mēroga akadēmiskā vokāla konkursos. Džeza mūzikai pievērsās 2014. gadā. Brīvajā laikā aizraujas ar sportu un galda spēlēm. 


Roberts Memmēns – komandas kapteinis. Grupas “Citi Zēni” basģitārists un dziedātājs, arī grupas muzikālais vadītājs un mūzikas producents. Roberts bijis grupas “Framest” dalībnieks, ir vokālās grupas “Insomnia” vadītājs. Mūziku apguvis Rīgas Doma kora skolā, kur mācījās akadēmisko dziedāšanu, diriģēšanu, bet absolvējis kā džeza mūziķis. Ārpus grupas brīvo laiku velta kulinārijai un kino. 

Krišjānis Ozols, draugiem vienkārši Ozols. Grupas “Citi Zēni” ģitārists un špagatu pavēlnieks. Pabeidzis privāto mūzikas skolu Jelgavā, izgājis dažādus kursus un dzīvē daudz ko pieredzējis, galu galā iegūstot ģitārspēles skolotāja kvalifikāciju. Ja diennaktī būtu vairāk stundu, Ozols vairāk pievērstos senajiem hobijiem: kalnu slēpošanai, galda tenisam un šaham. 

Reinis Višķeris ir “Citu Zēnu” taustiņinstrumentālists, kas jau vairāk nekā 10 gadus muzicē vietējās grupās Latvijā. Viņš ir apguvis mežraga spēli Ulbrokas mūzikas un mākslas skolā, brīvajā laikā dzied korī “Ulbroka” un ārpus grupas strādā mūzikas veikalā “T Studio”. Reinim interesē audiotehniskās inovācijas, un viņa hobijs ir galda spēles.