V.I.P. 28. februāris. Fināls

Šajā “V.I.P.” finālā satiksies komandas no ļoti atšķirīgiem pusfināliem. Vienā savu veiksmi, intuīciju un prātu apliecināja neatkarīgo producentu LTV projekta “Tas notika šeit” divas komandas, otrajā pusfinālā spēlēja jau spēlējušas komandas, kas vēlējās revanšēties pēc pirmās neveiksmes. 

Uģa Joksta cerības uz aizraujošu finālu attaisnosies, komandas, kuru kapteiņi ir raidījuma “Tas notika šeit” producente Elīna Gediņa-Ducena un ekonomisko jautājumu padomnieks vēstniecībā Guntars Vičmanis, parūpēsies par ļoti spraigu spēli.

Guntars Vičmanis – komandas kapteinis. Ekonomisko jautājumu padomnieks ASV vēstniecībā Latvijā. Pēc pirmās dalības “V.I.P.” spēlē ir palikusi nepabeigta darba sajūta, un kopā ar komandas biedriem nolemts, ka jāpieņem Uģa izaicinājums un jāmēģina vēlreiz. Vaļasprieki nemainīgi: ceļošana un kora dziedāšana. 

Ainārs Rutkēvičs – gan kapteiņa konkurents, gan komandas biedrs dažādās erudīcijas spēlēs. Darbs saistīts ar radio un klausītāju informēšanu par visdažādākajām aktualitātēm, brīvajā laikā aizrauj sports, grāmatas un labi seriāli. Piedaloties “V.I.P.”, cer, protams, rast pozitīvas emocijas, bet pirmais uzdevums būtu nenolaist zemāk pašu pirmajā dalības reizē uzlikto latiņu.

Jānis Stepītis – Pūķa gadā dzimis vērsis, kurš sava mūža pirmos 18 gadus nodzīvoja īpašā vietā – 1 pilsēta, 2 valstis, bet kopš 1994. gada rudens var saukt sevi par rīdzinieku. Augstskolā ieguvis politologa diplomu, bet pēdējos 17 gadus dzīve ir bijusi saistīta ar hokeju. Pašam šķiet, ka ir gana sabiedrisks un ar labu humora izjūtu apveltīts. Interesē sabiedriski politiskie notikumi, arī sports – gan aktīvais, gan pasīvais. Patīk dažādas intelektuālās spēles un viktorīnas. Savulaik ir piedalījies 3 dažādās TV spēlēs 3 dažādās televīzijās.


Elīna Gediņa-Ducena – komandas kapteine, “Tas notika šeit” producente. Patīk kino, garas pastaigas, orientēšanās sports un liela jautrība. Izvairās no liekas informācijas, pūļiem un lietām.

Toms Krauklis – raidījuma “Tas notika šeit” montāžas režisors. Ka jau režisors, aizraujas ar eksperimentiem animācijā un mākslu virtuālajā telpā. Patīk doties dabā, skriet un mest kūleņus. Aizdomas par mūžīgā studenta sindromu.

Jānis Šēnbergs – raidījuma “Tas notika šeit” galvenais operators, kurš ir filmējis arī daudzus citus Latvijas Televīzijas iemīļotus raidījumus. Sirdī tuvāka ir īstenības ķeršana, viss, kas saistīts ar dokumentālismu. Jāņa hobijs ir analogais foto un sava 31 gadu vecā džipa restaurēšana. Patīk zaļais dzīvesveids.