Latvijas volejbola valstsvienības galvenais treneris Mihals Gogols

Latvijas volejbola izlases jaunieceltais galvenais treneris polis Mihals Gogols ir jaunās paaudzes treneris, kurš līdz šim vairāk pazīstams kā asistents, kurš jau 2018. gadā palīdzēja Polijai kļūt par Pasaules čempionvienību. Mūsu izlase 36 gadus vecajam Gogolam ir iespēja sevi parādīt pasaulē kā galvenajam trenerim.

Intervija - Mihals Gogols, Latvijas volejbola valstsvienības galvenais treneris

Šķiet, ka Deniss Petrovs ir spēlētājs, kurš ir tikai gadu jaunāks nekā es. Bet mums jau bija tiešām saturīga saruna stundas garumā pirms nedēļas.”

Intervija - Jānis Buks, LVF prezidents

Intervija - Artūrs Vitkovskis, LVF izlašu menedžeris

Uzdevums valstsvienībai un Gogolam skaidrs, kvalificēties nākamajam Eiropas čempionāta finālturnīram. Treneris izlasei ir gatavs piesaistīt vēl divus palīgus no Polijas augstākās līgas, kas ir viens no spēcīgākajiem nacionālajiem čempionātiem.

Intervija - Mihals Gogols, Latvijas volejbola valstsvienības galvenais treneris

Ir saprotams, ka man šeit būs jāstrādā citādāk nekā, ja es būtu Belhatovas vai Olštinas treneris. Latvijas izlasē man būs jāapietas ar cita līmeņa spēlētājiem. Tas man ir skaidrs!”

Poļu treneris Latvijā pavadīs vairākas dienas, jau rītdien Gogols dosies uz divu Latvijas spēcīgāko komandu dueli RTU pret Lūšiem. Gogols pie Latvijas izlases stūres debitēs maijā, kad sāksies Eiropas Zelta līgas turnīrs.