Uz deju uzlūdz Raimonds Pauls. Vecgada šovs

2022. gadu sagaidīt kopā ar Raimondu Paulu! Izklausās ekskluzīvi! Un tieši tāda iespēja būs ikvienam  LTV1 skatītājam! Tikšanās vieta 31. decembrī jūsu izvēlētās telpās ar televizoru. Pārāk ērti iesēsties neiesakām, jo deju ritmi vispirms iekustinās kājas, pēc tam pārņems visu ķermeni. Bet tas nebūt nav viss! 

Maestro ne tikai parūpēsies par ritmiem, bet arī pamanīsies mūs visus izaicināt! Reiz viņš teicis, ka “latviešiem ar humoru ir tā kā ir – viss sācies un beidzies ar Blaumani”. Vai tā tik tiešām ir? Šo Raimonda Paula izaicinājumu pieņems Sanda Dejus un Lauris Subatnieks, kuri deju starplaikos mēģinās vienreiz par visām reizēm noskaidrot atbildi uz jautājumu – kas notiek Latvijā ar humoru? 

Uz skatuves – pats Maestro Raimonds Pauls, Latvijas Radio Bigbends, mūsu mūzikas zvaigznes un sabiedrībā mīlēti un cienīti viesi: Intars Busulis, Andris Keišs, Artūrs Skrastiņš, Žoržs Siksna, Daumants Kalniņš, Ojārs Rubenis, Andrejs Ērglis, Anatolijs Danilāns un daudzi citi. Šķiet, ka vakars būs uz tip top!