Latvijas futbola izlase gatavojas Baltijas Kausa spēlēm

Jau pēc dažām minūtēm Tallinā "A le Coq" stadionā tiks noskaidrots kura izlase izcīnīs Baltijas kausu futbolā. Igaunija tiksies ar Latviju – par pēdējiem jaunumiem stāsta Matīss Timofejevs.

Iepriekšējās četrās reizēs Baltijas kausu izcīnīja Latvija – ar igauņiem šajās reizēs spēlēts neizšķirti un vienu uzvaru svinējusi Latvija. Šī gada turnīrā gan Latvija, gan Igaunija jau pārspējušas Lietuvu. Šī vakara maču var saukt par finālu – uzvarētājs cels kausu virs savām galvām. Te gan ir nianse – neizšķirta gadījumā kauss ceļos uz Latviju, jo mums ir labāka vārtu starpība.

Intervija - Artis Jaudzems, Latvijas valstsvienības pussargs

Latvijas izlasei šoreiz jāiztiek bez virknes pamatsastāva spēlētājiem, turklāt pēc spēles ar Vāciju savainojumos iedzīvojušies vēl daži vīri. Savukārt ierindā ir Roberts Savaļnieks, kuram Vācijā bija pozitīvs Covid tests, bet nākamie četri bija negatīvi un viņš ir gatavs spēlēt. Pēc spēles ar Lietuvu Igaunija pārbaudes maču ar Somiju, bet igauņiem bijušas par 3 atpūtas dienām vairāk.

Intervija - Dainis Kazakevičs, Latvijas valstsvienības galvenais treneris

Latvija Baltijas kausu ieguvusi 13 reizes, kamēr Igaunija vien 3.... Nākamās spēles abām izlasēm paredzētas septembrī, kad turpināsies PK kvalifikācija.