Смерть в центре вакцинации

Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta 2018. gada sezonas tiešraides Latvijā būs vērojamas LTV7. Translācija no jaunās sezonas pirmā posma Spānijā būs skatāma jau svētdien, 15. aprīlī plkst. 15.00.

No 15. aprīļa līdz pat novembra beigām LTV7 piedāvās pārraides no rallijkrosa pasaules čempionāta posmiem. “Pēdējos gados, pateicoties Latvijas sportistu panākumiem un lieliski noorganizētām pasaules čempionāta posma sacensībām Rīgā, rallijkross ir izpelnījies lielu ievērību Latvijas sabiedrībā,” sacensību nozīmi ieskicē Latvijas Televīzijas Sporta redakcijas vadītājs Andris Ušackis.

Šogad līdzjutējus sagaida vairākas pārmaiņas, informē “RA Events” direktors Raimonds Strokšs. “Starpsezonu pārtraukums šogad rallijkrosa pasaulē ievedis ne vien jaunas komandas, vai pārcēlis vadošos braucējus uz citām komandām, bet arī viesis izmaiņas televīzijas translāciju tiesībās,” pastāsta Strokšs. “Lai gan skatītājiem šoreiz būs nedaudz jāpielāgojas ceru, ka šogad rastais unikālais risinājums būs īpaši parocīgs, lai rallijkross ienāktu teju katrā mājā un ikviens interesents varētu sekot līdzi mūsu braucēju Jāņa Baumaņa, Reiņa Nitiša un Arta Baumaņa gaitām uz pasaules un Eiropas skatuves!” viņš cer.

Gatavojoties šī gada translācijām, arī Andris Ušackis uzsver veiksmīgo sadarbības partneru iesaisti: “Latvijas Televīzijai ir prieks, ka kopējā sadarbībā ar “RA Events” un LMT varēsim sniegt visplašāko iespējamo sacensību atspoguļojumu.” LTV7 tiks nodrošinātas translācijas virszemes apraidē, bet internetā tās būs vērojamas lietotnē “LMT Straume”.

Sacensības komentēs pieredzējušais komentētājs Aldis Putniņš. 2018. gada Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta tiešraižu plānotais grafiks LTV7 ēterā:

1.         Spānija – Barselona – 15. aprīlī plkst. 15.00

2.         Portugāle – Montalegre – 29. aprīlī plkst. 16.00

3.         Beļģija – Metē – 13. maijā

4.         Lielbritānija – Silverstona – 27. maijā

5.         Norvēģija – Hella – 10. jūnijā

6.         Zviedrija – Holjesa – 1. jūlijā

7.         Kanāda – Truārivjēra – 5. augustā

8.         Francija – Lojaka – 2. septembrī

9.         Latvija – Rīga – 16. septembrī

10.       ASV – Cota – 30. septembrī

11.       Vācija – Esteringa – 14. oktobrī

12.       Dienvidāfrikas Republika – Keiptauna – 25. novembrī