Intervija ar LTV laika ziņu redaktoru Tomu Brici

No 14. septembra ceturtdienu vakaros plkst.22.00 LTV1 ēterā būs vērojama detektīvseriāla «Liecinieki» otrā sezona. «Liecinieki 2.» ir turpinājums Francijas detektīvseriāla pirmajai sezonai, ko arī varēja vērot Latvijas Televīzijā.


Jau seriāla pirmā sezona ieguva lielu popularitāti daudzās valstīs, bet nu skatītājiem tiek piedāvāts turpinājums. Jāatzīmē, ka otrā sezona debiju televīzijas ekrānos piedzīvoja tikai šī gada martā, kad to sāka pārraidīt «France 2» telekanāls.


«Liecinieki 2.» otrā sezona iesāksies ar to, ka kādā miglainā rītā Francijas ziemeļos uz nomaļa lauku ceļa būs atstāts autobuss ar 15 sasaldētiem līķiem, no kuriem visi ir labi ģērbti vīrieši. Lietu izmeklēt uztic Sandrai Venklērai. Viņa noskaidro, ka visi «sasaldētie» bijuši saistīti ar vienu sievieti – Katrīnu Kimēru, kura pirms trim gadiem pazudusi. Neilgi pēc baisā atklājuma Katrīna Kimēra atkal uzrodas, taču pilnīgi neko neatceras, pat ne savu vīru un meitas. Ārsti konstatē, ka sieviete pirms pusgada ir dzemdējusi.


Nākamajā sērijā izmeklētāja Sandra noskaidro, ka pirms 10 gadiem noticis līdzīgs noziegums: autobusā atrasts miris vīrietis. Pēc neilga laika atrod arī upura draudzeni. Viņa izdarījusi pašnāvību, bet autopsijā atklājas, ka sieviete nesen dzemdējusi. Apskatot veco autobusu, Sandra saprot, ka abas «autobusu lietas» ir saistītas.


Seriāla režisors ir Ervē Admārs, bet lomās iejutušies - Marī Dompnjē, Odreja Flero, Jans Hammenekers un citi.


Seriāla «Liecinieki» galvenās lomas - izmeklētājas Sandras Venklēras - atveidotāja ir M. Dompnjē. Viņas kontā iepriekš dominēja lomas teātra izrādēs, taču aktrise pārsteidz ar patieso un reālistisko lomas atveidojumu.


Patīkamu skatīšanos!