Pašvaldību vēlēšanas – garlaicīgas un bezjēdzīgas?

Latvijas Televīzijas dziesmotākā šova “Mana dziesma” piektajā duelī uzvaru pār žilbinošajiem puišiem Renāru Zeltiņu un “Olām” 27.septembra vakarā izcīnīja skaisto balsu īpašnieces, “Latvian Voices” meitenes. Kopējais spēles rezultāts pēc piektā raunda – 3 pret 2 – Intara Rešetina un kungu labā. Vai nākamajā spēlē, kuras tēma ir “Slapjā spilvena dziesmas”, Dagmāras komanda spēs izcīnīt neizšķirtu, skatieties jau nākamsvētdien, 4. oktobrī pulksten 21:20!

Svētdienas vakarā “Mana dziesma” muzikālajā duelī gāja karsti – hīta “Prezidents” izpildītāji, reperu apvienības “Olas” puiši un Renārs Zeltiņš stājās pretī pasaules čempionēm un neskaitāmu vokālo konkursu laureātēm, vokālās grupas “Latvian Voices” meitenēm – Norai Vītiņai, Elīnai Šmukstei un Zanei Stafeckai. Cīņa bija sīva. Abas komandas labi orientējās savās grēcīgās baudas dziesmās, ātri spieda pogas un bija atjautīgas atbildēs uz Intara un Dagmāras uzdotajiem jautājumiem.

Vienā no uzdevumiem, kad puišu komanda nevarēja dot precīzu atbildi uz jautājumu, Intars Rešetins izteica minējumu, ka Renārs Zeltiņš laikam ir apmulsis, stāvot starp Olām. Iespējams, tāpēc uzvaru šajā spēlē izcīnīja Dagmāras komanda. Pat Renāra Zeltiņa iedvesmojošā horeogrāfija “kreisās Olas” – Žaņa Pavlovska – izpildītās dziesmas “Es neesmu Džeina Fonda” laikā nelīdzēja cīņā par spēles punktiem. Pēc konkursa “Laiks dziedāt”, kurā abas komandas pierādīja, ka joprojām dziesmās vislabāk zināmi tikai piedziedājumi, Intars skatītājus mierināja: “Latvijā ir arī grupas, kas prot dziedāt, tāpēc skatieties šovu arī citas svētdienas!”

Raidījuma izskaņā “Olas” pieņēma Dagmāras un Intara izaicinājumu dziedāt un izpildīja savu hītu “Dzīvoju pie mammas”.

Ja nepaguvāt noskatīties šovu svētdienas vakarā, to var izdarīt LTV mājas lapā: http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/27.09.2015-mana-dziesma.-piekta-spele.id56861/.