ES un ASV panāk izlīgumu par subsīdijām aviobūvē

Sākot ar 24.novembri, no pirmdienas līdz ceturtdienai LTV1 ēterā pulksten 20:00 skatāms jauns izklaidējošs raidījums “Kas tur dzīvo?”. Tajā tiks pētīts, ko lietas spēj pastāstīt par cilvēkiem, kuriem tās pieder.

Katrā sērijā raidījuma vadītāja Ieva Alberte un divi zinoši eksperti viesosies trīs dažādos mājokļos, lai atklātu, ko par saimnieka personību vēsta dzīvokļa interjers, ikdienā lietotie priekšmeti un niecīgi sīkumiņi, kas atrodami ikviena cilvēka personiskajā telpā. Ekspertu uzdevums – uzminēt, kas tur dzīvo.

Raidījums viesosies vairākos Rīgas rajonos, kā arī dosies izpētē uz Kurzemes, Vidzemes un Zemgales pilsētām, lai atklātu – vai pastāv atšķirības tajā, kā savus mājokļus iekārto un kādas lietas izvēlas katrā novadā.

Pirmajā nedēļā Āgenskalnu, Rīgas centru, Teiku un Zolitūdi pētīs žurnāliste Alla Petropavlovska un interjera dizainere Santa Meikulāne. Viņas atklās kādu dekoru, ko izvēlas teju visi rīdzinieki, kā arī minēs, kādēļ cilvēki savās mājās izmanto tik unikālu dekoru kā galvaskauss vai veido adījumus no stieplēm.

Izrādās, ka cilvēka personību spēj atklāt ne vien izskats un viņa izturēšanās, bet pat vide, kādā viņš dzīvo.