Kārlis Skalbe "Pasaku pūķis". Lasa Raitis Zapackis. Seko Facebook: @lasu.pasakas un www.pasakas.org

Sabiedrisko mediju ziņu portāls lsm.lv pēc domēna ltv.lv un latvijasradio.lv pievienošanas kļuvis par 17. populārāko interneta portālu Latvijā, septembrī piesaistot 169 tūkstošus apmeklētāju, kas veido 13,2% no visiem Latvijas interneta lietotājiem. Portālam lsm.lv salīdzinājumā ar augustu sasniegtā auditorija ir palielinājusies par 65%, liecina “Gemius Audience” septembra rezultāti.

“Latvijas Radio un Latvijas Televīzijas mājas lapu pilnīga apvienošana zem kopējā lsm.lv domēna ir ļāvusi mums stabili iekāpt apmeklētāko Latvijas interneta mājaslapu divdesmitniekā. Šis rezultāts lielā mērā sasniegts tāpēc, ka beidzot Latvijas sabiedrisko mediju kvalitatīvais saturs tiek pasniegts interneta lietotājiem ērtā formātā. Visu sabiedrisko mediju interneta resursu apvienošana vienā grupā ļauj piedāvāt mūsu lasītājiem vienlaikus gan operativitāti, gan kvalitāti,” komentē Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio interneta portāla direktors Voldemārs Oliņš.

Janvārī portālu ltv.lv un lsm.lv kopējā sasniegtā auditorija bijusi 114 tūkstoši interneta lietotāju, savukārt augustā jau 132 tūkstoši jeb 10.85% no interneta populācijas Latvijā. Tādējādi var secināt, ka auditorija ir pieaugusi ne tikai domēnu apvienošanas rezultātā, bet liecina par portāla mērķtiecīgu izaugsmi un attīstību.

Lsm.lv ir Latvijas Televīzijas un Latvijas Radio vienotais ziņu portāls. To veido abu uzņēmumu darbinieki un tajā atspoguļots abu sabiedrisko raidsabiedrību informatīvi analītiskais saturs trīs valodās: latviešu, krievu un angļu valodā. Portāls piedāvā ne vien ziņas, bet arī Latvijas Radio, Latvijas Televīzijas un interneta platformas komandas veidotus analītiskās un pētnieciskās žurnālistikas publikācijas, kā arī sadaļu “Ārpus ētera”, kur tiek publicēts uzņēmumu darbinieku un piesaisītu autoru radīts saturs.

Jaunākajai lsm.lv informācijai aicinām sekot līdz interneta vietnē www.lsm.lv un sociālajos tīklos Draugiem.lv http://www.draugiem.lv/lsmlv/, Twitter http://twitter.com/lsmlv un Facebook http://www.facebook.com/LSMportals.