С covid-сертификатом без тестов и изоляций

Jaunais raidījums “Dīvāna eksperti” sola parādīt patiesību, ko par redzēto televīzijā domā “ierindas skatītājs” – to, kā populārākos raidījumus vērtē bērni, pusaudži, pieaugušie un pensionāri. Dalībniekus aicinām pieteikties līdz 12.oktobrim www.draugiem.lv/divanaeksperti. Iespējams, visgodīgākais televīzijas raidījums valstī LTV1 ēterā gaidāms novembra vidū.

LTV jaunajam raidījumam aicinām pieteikties studentus, jauniešus, gados vecākus cilvēkus, ģimenes, un draugu kompānijas – ikvienu cilvēku grupu, kuru bez draudzības vai ģimeniskām saitēm vieno mīlestība pret televīziju un televizora skatīšanos. Meklējam cilvēkus, kuriem patīk skatīties televīziju un apspriest tur redzētu, un tos, kuri grib, lai viņu viedokli sadzird.

Raidījums veidots pēc britu pārraides “Gogglebox” parauga, kas apkopo 10 Lielbritānijā skatītāko raidījumu sarakstu auditorijas vecumā no 16 līdz 44 gadiem. Pēc “Gogglebox” lieliskajiem panākumiem Lielbritānijā šajā sezonā formāts tiks adaptēts 16 pasaules valstīs, tajā skaitā Lietuvā un Igaunijā. 

Sīkāka informācija par raidījumu gaidāma drīzumā.