Автовокзал будет работать по-новому

Sākot no šodienas, 2. decembra, katru pirmdienu pulksten 21.15 līdz pat Ziemas Olimpiskajām spēlēm, kas notiks Sočos (Krievijā), LTV7 pārraidīs raidījumu ciklu „Olimpiskā sporta studija", kas sniegs plašu ieskatu Latvijas sportistu gatavošanās procesā. Olimpiskajām spēlēm gatavojas ne tikai sportisti, bet arī treneri, ārsti, menedžeri, žurnālisti un, protams, arī līdzjutēji – gaida visa Latvija!

„Raidījumos līdzās nedēļas un olimpiskajām aktualitātēm tiks iekļauti vadošo Latvijas sportistu portretsižeti – arī viņu pavadošā komanda un sporta joma kopumā. Pirmajā raidījumā 2. decembrī Dāvids Ernštreits sagatavojis sižetu par skeletonistu Martinu Dukuru, kurš pagājušajā nedēļas nogalē uzvarēja pirmajā Pasaules kausa izcīņas posmā," skaidro Latvijas Televīzijas Sporta redakcijas vadītājs Andris Ušackis.

Kopumā desmit Olimpiskās studijas raidījumos tiks atspoguļoti visi Latvijas sportisti, kuri dosies uz Olimpiskajām spēlēm. Viņu atsaucība bija pārsteidzoši liela, un, šķiet, ka gatavošanās procesu filmēšana sagādājusi izklaidi, kuru, domājams, novērtēs arī Latvijas Televīzijas skatītāji. Raidījumu vadīs Armands Tripāns, Reinis Ošenieks un Dāvids Ernštreits. Viņiem palīdzēs arī Andris Auziņš Artūrs Vaiders, Andris Brikmanis un Jānis Utāns.