Острова пыли и грязи

Latvijas Televīzija (LTV), esot kopā ar valsti un tautu šajā traģiskajā brīdī, ar Latvijas vadošajiem mūziķiem un komerckanāliem LNT, TV3 un TV5 vēlas ieguldīt savu artavu traģēdijā cietušo atbalstam, LTV1 29. novembrī nodrošinot Zolitūdes traģēdijas upuru tuviniekiem un cietušajiem veltītā, ziedot.lv organizētā labdarības koncerta „Cerību un spēku meklējot« tiešraidi no „Arēnas Rīga». Aicinām visus LTV1 skatītājus nepalikt malā un nebūt vienaldzīgiem. Visi ieņēmi no koncerta biļešu iegādes tiks ziedoti labdarībai.

«Novērtēju, ka šādā brīdi kolēģi no citām televīzijām spēj nolikt malā konkurences stāvokli, pievienoties mūsu radītajam koncertam un kopā paveikt ko cēlu, savācot līdzekļus, kurus veltīt traģēdijā cietušajiem,»komentē MTG TV un radio vadītāja Latviijā Baiba Zūzena.

„Latvijas Televīzija, pieņemot šo lēmumu, valstij un tautai ļoti grūtā brīdī vēlas apvienot spēkus ar citām televīzijām un aicināt visu Latvijas sabiedrību sēru laikā būt vienotiem. Šis ir laiks, kad būt saliedētiem nevis šķelties – nedomāt par konkurenci, bet atbalstīt iniciatīvas, kas nes labumu visai sabiedrībai. LTV vēlas saviem skatītājiem dot iespēju palīdzēt traģēdijā cietušajiem,« uzsver VSIA „Latvijas Televīzija» valdes priekšsēdētājs Ivars Belte.

Labdarības koncertā „Cerību un spēku meklējot« muzikālo atbalstu Zolitūdes traģēdijā cietušajiem sniegs Raimonds Pauls, Inese Galante, Igo, Dons, Lauris Reiniks, Aija Andrejeva, Veronika Plotņikova, Marija Naumova, Ieva Kerēvica, Marts Kristians Kalniņš, Olga Rajecka, grupas »Dzelzs vilks«, »Astro'n'out«, »Musiqq" un citi mūziķi.