Яниса Адамсонса подозревают в шпионаже

24. septembrī pulksten 21.15 otro reizi LTV1 ēterā būs intervijas raidījums „1:1«, kurā šoreiz žurnālists Gundars Rēders izjautās ekonomikas ministru Danielu Pavļutu. Galvenie raidījuma jautājumi - kāpēc brīvs elektroenerģijas tirgus Latvijā nozīmē lielākas elektrības cenas? Cik strauji uz Latviju plūst ārvalstu investīcijas? Kāpēc „reformisti» valdībā viens pēc otra demisionē?

Jaunais LTV1 raidījums „1:1" veidots pēc britu televīzijas hard talk parauga, kur studijā satiekas sabiedrībā zināma personība un žurnālists. Katru otrdienu 45 minūšu garā intervijā raidījuma viesi izjautā pieredzējušie žurnālisti Inga Spriņģe vai Gundars Rēders. Viesi tiek izvēlēti, vadoties pēc aktualitātēm vai konkrētās personas potenciālās ietekmes uz sagaidāmajiem notikumiem nākotnē. Uz raidījumu tiek aicināti dažādu jomu pārstāvji - valsts pirmās amatpersonas, biznesa, kultūras un nevalstiskā sektora pārstāvji.

Aktuālās ziņas un problēmjautājumi pēc raidījuma lasāmi sabiedrisko mediju ziņu portālā www.lsm.lv.

Valsts sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Latvijas Televīzija" ir moderns medijs, kas atspoguļo sabiedrības intereses televīzijas kanālos LTV1 un LTV7 (internetā – www.ltv.lv un www.lsm.lv). VSIA LTV skatītājiem Latvijā un ārpus tās robežām piedāvā operatīvu, objektīvu informāciju par sabiedriskajiem procesiem Latvijā, Baltijā un pasaulē. Sabiedriskās raidorganizācijas darbību uzrauga Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP). Pašreiz uzņēmums nodrošina vairāk nekā 450 darbavietas. Latvijas Televīzija ir pirmā televīzija Baltijā. LTV (tolaik - Rīgas televīzijas studijas) pirmā pārraide notika 1954. gada 6.novembrī.

Papildinformācija:

Laura Brokāne
Komunikācijas speciāliste

Tālr. 67200751
Mob. 27491279
E-pasts: [email protected]