Pasaules kauss biatlonā. Sprints vīriešiem

Pasaules kausa izcīņa biatlonā šodien sākās vēl viens posms Austrijā, Hohfilcenes trasē,. Programmā sprints vīriešiem – ar pašu pirmo numuru startēja Andrejs Rastorgujevs. Beigās gan viņš tikai 60.tais , uzvarēja norvēģis Legreids.

Austrija Kopā nedaudz vairāk par 100 dalībniekiem Latvijai arī Aleksandrs Patrijuks un Edgars Mise. Rastorgujevam šodien pirmajā šautuvē guļus viens sodas aplis, vēlāk otrajā šautuvē stāvus divi un uz augstu vietu viņš vairs nevarēja pretendēt . slēpošanā arī ne pārāk ātrs un 60tā vieta.

Tāpat ne pārāk augstu Patrijuks un Mise. Misem kopā tikai viens soda aplis, bet solis ļoti lēns un tikai 94. Vieta. Patrijukam šaušanā piecas kļūdas un viņš viens no beidzamajiem – 102.

Šodien vislabāk veicās norvēģiem, pirmās četras vietas. Ļoti ātri distancē arī francūži Fijons Maijē un Žakvelīns, taču katram no viņiem tomēr viens soda aplis un abi uzreiz pēc pirmā sešinieka. Labāk ar šaušanu veicās norvēģiem Legreidam un Dālem- bez soda apļiem un beigās par uzvarētāju sprintā kļuva norvēģis Sturla Holms Legreids.

Johannes Dale bija otrais Līderis kopvērtējumā Johannes Tinjes Bē ar diviem soda apļiem tomēr trešais, priekšā arī tiem, kas šāva labāk. Zviedrs Samuelsons šāva bez kļūdām, bet viņam tomēr piektā Vieta , Samuelsons startēja pašās beigās, kad trase vairs nav ideāla.

Rīt Hohfilcenē sprints sievietēm, arī LTV 7 tiešraidē no 15.10 pēcpusdienā,.