UEFA Eiropas līga futbolā "Riga FC" - "Tre Fiori"

Vakar vakarā nepabeigto UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas spēli šorīt pabeidza Riga FC, kas Skonto stadionā uzņēma Sanmarino komandu Tre Fiori. Plašāk stāsta Matīss Timofejevs.

Riga FC Vakar vakarā komandas nospēlēja vien 25 minūtes. Stiprā vēja dēļ sprāga viens no prožektoriem, bet stikli no tribīņu augšas lidoja virsū spēlētāju un tiesnešu nojumītēm. Pēc pirmā puslaika tika lemts spēli turpināt piektdien 10:00 no rīta. Mačs atsākās ar auta izspēli spēles 26. minūtē. Līdz tam vārti nebija gūti un arī turpinājumā komandām ar to nesekmējās. Riga FC piederēja milzīgs pārsvars, bet vārtu gūšanas iespēju bija maz. Talkā nāca nopelnīta standartsituācija. Tiešo brīvsitienu ļoti meistarīgi izmantoja brazīļu leģionārs Pedrinjū. Uzreiz pēc tam pārsteidzošs pretuzbrukums padevās Sanmarino komandai, bet šajā epizodē tiesneša svilpē klusēja un komandu glāba vārtsargs Roberts Ozols. Tā arī palika vienīgā reālā Tre Fiori vārtu gūšanas iespēja. Mača izskaņā rīdzinieki vēl trāpīja pa vārtu stabu, bet rezultāts nemainījās. Riga FC uzvara ar 1-0.

Intervija - Stefans Paničs, «Riga FC» kapteinis

Nākamajā ceturtdienā «Riga» trešajā kvalifikācijas kārtā Skonto stadionā uzņems leģendāro Skotijas klubu Glāzgovas «Celtic».