Pludmales volejbola sacensību organizēšana

Latvijas Volejbola federācija vēlas septembrī organizēt Eiropas čempionātu pludmales volejbolā. Cik tas ir reāli stāsta Matīss Timofejevs.

Sarunas par EČ rīkošanu Latvijā ar Eiropas Volejbola konfederācijas vadību norisinās jau kopš aprīļa, kad kļuva skaidrs, ka Nīderlandē plānotais turnīrs visticamāk nenotiks.

Intervija - Kaspars Timermanis, LVF valdes loceklis

Volejbola federācija informējusi izglītības un zinātnes ministriju, ka šī turnīra norisei nepieciešami 350 tūkstoši eiro, kas ir krietni mazāk nekā bija nepieciešams 2017.g. EČ, kas arī norisinājās Jūrmalā.

Intervija - Kaspars Timermanis, LVF valdes loceklis

Jūrmalas pludmalē jau kopš 2014.g. vasaras norisinās dažādi augsta līmeņa starptautiskie turnīri. 2017.g. tur jau norsinājās Eiropas čempionāts, savukārt 2019.g. pirmo reizi Jūrmala uzņēma Pasaules tūres trīs zvaigžņu turnīru. Pērn organizatoru komanda jau pieredzēja, ko nozīmē turnīru sarīkot 2 mēnešu laikā.

Intervija - Kaspars Timermanis, LVF valdes loceklis

Volejbola federācija lūgusi Eiropas volejbola konfederāciju lēmumu pieņemt jūnija beigās. Ja lēmums būs pozitīvs un finansējumu piešķirs valsts EČ finālposms Jūrmalā visticamāk norisināsies no 9.-13. septembrim.