V.I.P. 13. aprīlis. Pirmais pusfināls. Latvijas teātru pārstāvji

Šajā raidījumā pie Uģa Joksta draudzīgi duelēsies Dailes teātra un «Kvadrifrona» komandas. Dailes teātra komandu vadīs aktieris Artis Robežnieks, par «Kvadrifrona» kapteini iecelts aktieris un režisors Reinis Boters.

Dalībnieki:

Artis Robežnieks, komandas kapteinis. Dailes teātra aktieris. Absolvējis Daugavpils teātra kursu un sācis strādāt Daugavpils teātrī. 2007. gadā stažējies meistarklasēs Brodvejā (Amerikā). Par ilggadēju un nozīmīgu veikumu Aleksandra Čaka daiļrades popularizēšanā 2013. gadā apbalvots ar Aleksandra Čaka balvu, piedalījies seriālos un dažādos uzvedumos.

Pēteris Gaudiņš, Dailes teātra aktieris kopš 1977. gada, bet izrādēs piedalās jau no 1974. gada. Patīk zemes darbi, suņi un Jū Nesbē kriminālromāni. Piedalījies seriālos „Viņas melo labāk”, „Tikai nesaki man Bizu”, pie Pētera balss ir pieraduši daudzi televīzijas filmu skatītāji.

Justīne Kļava, dramaturģe. Kopš Latvijas Kultūras akadēmijas  absolvēšanas 2015. gadā strādā par pilna laika teātra dramaturģi. Veidojusi dramaturģisko materiālu izrādēm «Visas viņas grāmatas», «Planēta Nr. 85», «Jubileja ‘98». Par tekstu izrādei «Dvēseļu utenis» saņēmusi AKKA/LAA Autortiesību bezgalības balvu.


Reinis Boters, komandas kapteinis  – jauns, bet pieredzes bagāts aktieris un režisors. Nebaidās no izaicinājumiem un vienmēr izvēlēsies nevis ātrāko vai vienkāršāko, bet labāko iespējamo risinājumu. Strādīgs un talantīgs, prātīgs un aizrautīgs, ģimenisks, labs draugs un mākslinieks. Reinis interesējas par visu, kas notiek - ne tikai uz skatuves, bet arī pasaulē.

Klāvs Mellis, pierādījis sevi ne tikai kā aktieris, bet arī kā režisors. 2018./ 2019.g. «Spēlmaņu Nakts» apbalvošanas ceremonijā saņem balvu par režiju izrādēm «Mārtins Īdens» un «Himna». Daudzu «Kvadrifona» ideju autors un meistarīgs vizualizētājs. Plaša profila mākslinieks.

Āris Matesovičs, atzīts un aktīvs skatuves mākslinieks. Vienmēr pozitīvi azartisks un pretimnākošs jebkādiem jauniem projektiem un izaicinājumiem. Viņš ir ne tikai labs aktieris, bet arī talantīgs operators un video meistars.