Latvijas futbola virslīga. Jūrmalas "Spartaks" - FK "jelgava"

Latvijas futbola virslīgā šovakar divas spēles,- Jūrmalā "Spartaks" pret FK "Jelgava". Par cīņu vairāk stāsta mans kolēģis Andris Auziņš.

Līdz šim abas komandas Virslīgā bija tikušas tikai pie viena panākuma – divkārtējā Latvijas čempione Spartaks pret Jelgavu šajā cīņā laukumā sūtīja vairākus leģionārus, kuriem nule kā sakārtoti dokumenti – un spēles sākumā Spartaks dominēja – labāko iespēju gan nespēja realizēt francūzis Šarpentjērs un arī Ričarda Korzāna sitiens bloķēts. Spēle pilnībā mainījās 32.minūtē, kad Dāvja Indrāna piespēle soda laukumā beigu beigās atrada Aivaru Emsi, kurš to nekļūdīgi raidīja vārtos – tie Aivaram pirmie vārti Virslīgas karjerā. Pēc vārtu zaudējuma Spartaka spēle pajuka pa visām vīlēm un Jelgava tika pie 11m soda sitiena, ko teicami apakšējā stūrī realizēja Indrāns.

Otrajā puslaikā Spartaks veica vairākas spēlētāju maiņas, un pāris minūtes pirms spēles beigām tas nesa augļus, jauniegūtais nigērietis Nworasa panāca 1:2, bet kas vairāk Jūrmalai vairs nebija pa spēkam. 2:1 uzvara Jelgavai.

Intervija - Dāvis Indrāns, FK «Jelgava» pussargs

Pēc šī panākuma Mariana Pahara trenētajai Jelgavai tagad izcīnīti seši punkti, tikai par punktu atpaliekot no Virslīgas labāko četrinieka.