Zaķusalas televīzijas tornis pārkrāsots un stāvēs 250 gadu

0.0

Televīzijas torņa pretkorozijas apstrādei un krāsošanai pēc desmit gadu darba beidzot pielikts punkts. Par to šorīt LTV1 raidījumā “Labrīt, Latvija” stāstīja LVRTC torņu un antenu apkalpes departamenta vadītājs Inārs Freipičs. Viņš sacīja, ka tornis ir tehniskā kārtībā un tā mūžs tiek rēķināts vismaz 250 gadu. Savukārt, augstkāpšanas darba grupas vadītājs Normunds Patmalnieks sacīja, ka skats uz Rīgu apstrādājot torņa smaili esot ļoti skaists. Abi apliecināja, ka tornim ir labs tūrisma potenciāls, taču tas jāvērtē kontekstā ar apkārtējo infrastruktūru.

Televīzijas torņa pretkorozijas apstrādei un krāsošanai pēc desmit gadu darba beidzot pielikts punkts. Par to šorīt LTV1 raidījumā “Labrīt, Latvija” stāstīja LVRTC torņu un antenu apkalpes departamenta vadītājs Inārs Freipičs. Viņš sacīja, ka tornis ir tehniskā kārtībā un tā mūžs tiek rēķināts vismaz 250 gadu.

Savukārt, augstkāpšanas darba grupas vadītājs Normunds Patmalnieks sacīja, ka skats uz Rīgu apstrādājot torņa smaili esot ļoti skaists. Abi apliecināja, ka tornim ir labs tūrisma potenciāls, taču tas jāvērtē kontekstā ar apkārtējo infrastruktūru.