Latvijas futbola Virslīga. "Valmiera FC" - "Riga FC"

Pirms mača tabulā pirmajā pozīcijā atradās Valmiera, bet Riga atpaliekot par 1 punktu bija trešā. Kā ierasts gana daudz fanu maču vēroja aiz sētas.

Maču lieliski sāka rīdzinieki soma Soisalo piespēli vārtu guvumā gūstot vienus no skaistākajiem vārtiem sezonā pārvērta melnkalnietis Stefans Miloševičs. Riga FC vadībā 1-0. Turpinājumā daudz vairāk uzbruka Valmiera labas iespējas bija Menam un arī Raimondam Krollim, bet turpinājumā rīdzinieku aizsardzību un mūsu operatoru pārstēdza kolumbietis Kamilo Mena, kurš pārspēja Robertu Ozolu un panāca 1-1.

Pēc pārtraukuma daudz izsalkušāki bija valmierieši – vairākas viesošanās soda laukumā un brīvsitieni gan atdūrās pret Robertu Ozolu. Rīdzinieku kapteinis Anotnijs Černomordijs soda laukumā nogāza Raimondu Krolli un tiesnesis piešķīra 11 m soda sitienu.

Valmieras malējais aizsargs Alvis Jaunzems gan nespēja gūt vārtus – sitienu atvairīja Ozols.

Latvijas valstsvienības galvenā trenera Daiņa Kazakeviča klātbūtnē uzbrukuma vektoru turpināja mājinieki – japānis Jokota iesāka, turpināja Senegālietis Gejs, bet vārtus ar pirmo pieskārienu guva Raimonds Krollis – Valmiera vadībā ar 2-1. Un stadionā sākās pamatīgi svētki. Rīdziniekiem reālākā iespēja atspēlēties radās pašā pēdējā uzbrukumā tomēr to viņi neizmantoja un Valmiera svinēja uzvaru ar 2-1.

Intervija - Raimonds Krollis, «Valmiera FC» uzbrucējs

Valmiera nostiprinājusies 1. pozīcijā tuvākos sekotājus RFS apsteidzot par 3 punktiem, bet Riga FC saglabā 3. vietu.