LBL. LU - BK "Ogre"

Šovakar ceturtā spēle Latvijas basketbola līgas ceturtdaļfinālā BK "Ogre" pret Latvijas Universitāti. Šoreiz spēle aizrit rīdzinieku laukumā. Līdz šim 2-1 ogrēniešu labā. Šovakar trešā uzvara un BK "Ogre" pusfinālā spēlēs pret BK "Ventspils". Par spēli ziņo Andris Auziņš.

BK «Ogre» un Latvijas Universitātes ceturtajā sērijas spēlē intriga izplēnēja jau pašā spēles sākumā – pirmajās desmit minūtēs BK «Ogre» ieguva 19 punktu pārsvaru, bet jau otrās ceturtdaļas pirmajā minūtē pārsniedza arī zīmīgo 20 punktu robežu. Nikolaja Mazura ogrēnieši spīdēja ne tikai uzbrukumā, arī aizsardzība bija tik cieša, ka puslaikā studenti guva vien 22 punktus.

Pēc pārtraukuma BK «Ogre» turpināja iemīto taciņu uz pusfinālu pārliecinoši uzvarot spēlē 86:64. Līdz ar to sērija pret LU noslēgusies 3-1 un pusfinālā iekļuva BK «Ogre».

Intervija - Rinalds Sirsniņš, BK «Ogre» aizsargs

BK «Ogre» pretinieki pusfinālā būs BK «Ventspils» basketbolisti. Pamatturnīrā BK «Ogre» piecās spēlēs divreiz Ventspili uzvarēja. LU sezona beigusies, bet ņemot vērā, ka studenti to sāka ar 15 zaudējumiem pēc kārtas. Viena uzvara sērijā pār BK «Ogre» ir labs rezultāts.

Intervija - Anrijs Miška, BK «Latvijas Universitāte» uzbrucējs

Otrā ceturtdaļfināla sērija noslēgsies rītdien Liepājā, kur mājinieki izšķirošajā cīņā uzņems BK «Valmieru».