Latvijas futbola Virslīga. FK "Liepāja" - "Riga FC"

Jau 2. Virslīgas kārtā savā starpā tiekās divas no titula pretendentēm. Riga FC pēdējos 3 gadus uzvarējusi Virslīgā, bet Liepāja pērn izcīnīja Latvijas kausu. 1. Kārtā Riga uzvarēja Ventspili, bet Liepāja Mettu. Spēli lielā sniegputenī daudz aktīvāk sāka Riga FC ātru uzbrukumu pa labi malu ar piespēli soda laukumā noslēdza Armands Pētersons. Soda laukumā pie neitrālas bumbas tika brazīlis Gabriēls Ramoss. Viņš to trieca vārtos panākot 1-0 Rīgā FC labā. Liepājai spēle nevedās, labākā iespēja bija Dāvim Ikauniekam, bet viņa sitiens lidoja pāri vārtiem.

Pēc pārtraukuma iniciatīvu pārņēma Liepāja. Kurzemnieki ļoti daudz uzbruka, bet pietrūka kvalitātes noslēguma stadijā. Vairākas iespējas sev izkārtoja Artūrs Karašausks, bet allaž sita vārtiem secen.
Kompensācijas laikā izmisīgi uzbruka mājinieki, bet intrigu dzēsa Vladislavs Fjodorovs, kurš pēc skaistas izspēles panāca 2-0. Ar tādu tezultātu arī Riga FC svinēja uzvaru.

Intervija - Vladislavs Fjodorovs, «Riga FC» aizsargs

Rīdzinieki sezonas ievadā uzvarējuši abas Kurzemes komandas un pēc 2 kārtām būs turnīra līdervienība. Bet Liepāja ir ārpus labāko trijnieka.