Baltijas volejbola līga, "RTU/Robežsardze/Jūrmala" - "SAAREMAA VK"

Baltijas volejbola līgā "Jēkabpils Lūši" četros setos uzvarēja "BIGBANK Tartu". Par "RTU/Robežsardze/Jūrmala" un "SAAREMAA VK" spēli stāsta mūsu kolēģis Normunds Melderis.

Lai arī laukuma tikās formāli septītās un pirmās vietas komandas, laukuma nekādas būtiska meistarības starpība nebija jūtama. Pirmo setu pat «Robežsardzes» komanda uzvarēja itin viegli ar 25-16. Otrajā viss notika otrādi, un tagad jau «Sāremā» volejbolisti mājiniekiem atļāva gūt tikai 17 punktus. Trešajā ilgu laiku stabilā vadībā bija igauņi, tomēr seta beigās mūsējie pārsteidzoši viesus panāca. Un tad jūrmalniekiem bija ļoti daudzas setbumbas, kuras diemžēl palika neizmatotas, un ar 35-33 pārāki bija «Saremā» spēlētāji. Ceturtajā setā aina atkārtojās – no sākuma «Robežsardzei» lieli mīnusi, tad seko negaidīti veiksmīgs pakaļdzīšanās mēģinājums. Tomēr atkal aukstasinīgāk un pārliecinošāk nospēlēja viesi, un, zaudējot setu ar 24-26, «Jūrmalas» komanda piedzīvoja sāpīgu neveiksmi ar 1-3.

Intervija - Patriks Pinka, RTU/”Robežsardze/Jūrmala” uzbrucējs

«Robežsardze» volejbolisti saglabā 7.vietu. Bet tā kā tā aizvadījuši ievērojami mazāk spēles par citām komandām, saglabā labas perspektīvas pakāpties uz augšu.