Pasaules kausa izcīņa bobslejā vīriešiem Siguldā

Labvakar sporta ziņās. Sāksim ar notikumiem Siguldā tur lielais bobslejs. Pasaules kausa burbulis noslēdzās ar ceturto posmu. Labākais no mūsējiem bija Oskars Melbārdis, bet atkal uzvar Frančesko Frīdrihs.

Oskars Melbārdis un Edgars Nemme pirmo braucienu veica ļoti labi un pelnīti bija ceturtie un divus simtdaļu attālumā no pjedestāla. Kļūda pieļāva Oskars Ķibermanis un Dāvis Spriņģis, kuri par vēlu iesēdās kamanās. Tas izraisdīja sānslīgi un atstāja negatīvu ietekmi uz ātrumu. Viņiem septītā vieta. Jau atkal fantastiski slīd Frančesko Frīdriham. Vācietis braucot ar kļūdām sasniedza jaunu trases rekordu. Otrajā brauicienā Ķibermanis nespēja uzlabot rezultātu un posmā septītais. Sestajā vietā stabilais Ralfs Bērziņš ar stūmēju Arni Bebrišu, bet Melbārdis ceturtais. Augstāk neizdevās pakāpties vājā starta dēļ.

Intervija - Oskars Melbārdis, 4.vietas ieguvējs

Visās četrās sacensībās Siguldā triumfēja Frančesko Frīdrihs. Viņam arī jaunais trases rekords. Nākamnedēļ Eiropas kausa sacensības Vintenbergā, bet pasaules kauss pēc divām nedēļām Īglsā.