Latvijas hokeja virslīga. HK "Mogo/LSPA" - HK "Liepāja"

HK «Liepāja» galvenā trenera amatā debitēja kādreizējais Rīgas «Dinamo» galvenais treneris un ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

Mača sākums Sējēja padotajiem neizdevās, neizmantots vairākums un teju, teju zaudēti vārti. HK «Mogo/LSPA» padevās labi pretuzbrukumi. Vienu no tiem pēc labas izspēles precīzi noslēdza nesen komandu pastiprinājušas Kaspars Saulietis, un 1-0 HK «Mogo/LSPA» vadībā. Perioda pēdējā minūtē spēlējot mazākumā, HK «Liepāja» atspēlējās, skaistu ātro uzbrukumu ar vārtu guvumu pabeidza Linards Mazurs-Mago 1-1.

Otro periodu lieliski sāka viesi no Kurzemes. Spēlējot 4 pret 4 neapstādinot ripu vārtus guva Bruno Zabis un HK «Liepāja» vadībā ar 2-1.

Pēc pārtraukuma vairākumu spēja izmantot HK «Mogo/LSPA» kapteinis Renārs Demiters panākot līdzsvaru uz tablo. Mača izskaņā gan aktīvāki bija Normunda Sējēja vīri. Cīņā vārtu priekšā veiklākais bija Rihards Ričards Fomins. Viņa vārtu guvums deva Liepājai uzvaru ar 3-2.

Intervija - Rihards Ričards Fomins, HK «Liepāja» uzbrucējs

Pateicoties uzvarai HK «Liepāja» apsteidza HK «Olimp/Venta 2002» vienību un kļuva par turnīra līdervienību. Savukārt HK «Mogo/LSPA» saglabā 3.vietu.