Latvijas futbola Virslīga. FK "Metta" - BFC "Daugavpils"

Gan Metta, gan Daugavpils 12 mačos bija izcīnījušas pa 12 punktiem un dala 7./8. pozīciju. Uzvara kādai jo komandām ļautu attālināties no pārspēļu zonas. Pirmajā aplī savstarpējā spēlē Daugavpils uzvarēja ar 4:2.

Jau no pirmajām minūtēm laukumā uzbrukuma futbols - laba iespēja izcelties bija rezultatīvākajam mettietim Raimondam Krollim, bet šoreiz nedaudz garām.

Puslaika izskaņā viesiem padevās laba brīvsitiena izspēle. Veiklākais vārtu priekšā bija nigēriešu aizsargs Akintola - tiesneša prāt bumba bija šķērsojusi vārtu līniju Daugavpils vadībā 1-0.

Uzreiz pēc pārtraukuma uz priekšu metās daugavpilieši - viens moments sekoja otram. Skaistu tālsitienu atvairīja Mettas vārtsargs Saulītis. Mājiniekiem bija laba iespēja panākt līdzsvaru uz tablo, bet no vārtu priekšas pāri vārtiem sita Puzirevskis. Lieliski realizēt savas iespējas turpināja viesi. Nospēlējot ļoti veikli 2-0 Daugavpils labā panāca Raivis Ķiršs. Metta dēvās atspēlēties - pacietīgu uzbrukumu ar rezultatīvu sitienu noslēdza Rendijs Šibas panākot 1-2. Mājinieku centieni atspēlēties gan uzreiz tika likvidēti - mača izskaņā Daugavpils labā vārtus guva Marko Regža un Kirils Makejevs - Latgales komandai uzvara ar 4-1.

Intervija - Raivis Ķiršs, BFC Daugavpils pussargs

Pateicoties uzvarai Daugavpils pacēlusies uz 5. pozīciju, bet metta saglabā 8. vietu.