Tallinā norisinās Latvijas - Igaunijas Kausa izcīņa tenisā

Latvijas un Igaunijas tenisa zvaigžņu sacensības Tallinā radīja pietiekami lielu ažiotāžu – jau vakar bija skaidrs, ka ierobežotais daudzums biļešu izpārdots. Dienas pirmajā spēlē mūsu jaunais talants Kārlis Ozoliņš igauņiem lika palikt uz pauzes – 18 gadus vecais latvietis neatstāja nekādas cerība pieredzējušajam Vladimiram Ivanovam – 6:1, 6:3!

Intervija - Kārlis Ozoliņš, Latvijas izlases tenisists

Ozoliņam pēc debijas Latvijas Deivisa kausa izlasē šis ir tikai trešais pieaugušo turnīrs – spēlēt uz cietā seguma laukuma Kārlim bija ērti pateicoties spēcīgajām servēm!

Intervija - Kārlis Ozoliņš, Latvijas izlases tenisists

Pavisam bēdīgi klājās Latvijas gada sportistei Anastasijai Sevastovai – cīņā pret igauņu labāko spēlētāju Aneti Kontaveitu Nastja spēja izcīnīt uzvaru vien trijos geimos spēlē piekāpjoties 1:6, 2:6!

Intervija - Anastasija Sevastova, Latvijas izlases tenisiste

Neveiksmi Sevastova norakstīja uz pēkšņo segumu maiņu, igauņi vien aizvakar paziņoja, ka spēles būs telpās, iepriekš Nastja trenējās pārsvarā āra māla laukumos

Intervija - Anastasija Sevastova, Latvijas izlases tenisiste

Rīta sesijas pēdējā cīņā Ernests Gulbis un Ozoliņš igauņus pieveica divos setos, bet arī te neiztika bez problēmām. Pēc taibreikā uzvarēta pirmā seta, otrajā mūsējie bija 4:0 vadībā, bet igauņi rezultātu izlīdzināja – vairāk vaļību latvieši nepieļāva uzvarot otro setu 6:4. Šobrīd jau sākusies vakara sesija – vienspēles Aļonai Ostapenko un Ernestam Gulbim.