Pludmales volejbols "Beach Fest"

Vecāķu pludmales festivāla nagla bija iepriekšējā Eiropas čempionāta fināla atkārtojums Tīna Graudiņa un Anastasija Kravčenoka pret polietēm Kingu Vontasiku un Kataržinu Kocioleku. Lai gan tā bija tikai paraugspēle – līdzjutēji Vecāķos to novērtēja kupli atbalstot mūsējās. Pirmais sets sīvs, bet maķenīt labākās latvietes 22:20... Otrajā setā krietni kliboja uzņemšana un polietes ieguva milzīgu pārsvaru, to spējām atspēlēt, bet beigās tāpat polietēm uzvara. Līdzīga shēma arī zelta setam – tur polietes bija pārākas tikai otro reizi karjerā uzvarot Graudiņu/Kravčenoku.

Intervija - Anastasija Kravčenoka un Tīna Graudiņa, pludmales volejbolistes

Sadarbība ar polietēm mūsu dāmām turpināsies – pandēmijas laikā tieši polietes piekritušasa kopīgiem treniņiem mūsu treneru pavadībā, šādi Graudiņa Kravčenoka ieguvušas teicamas treniņpartneres.

Intervija - Anastasija Kravčenoka un Tīna Graudiņa, pludmales volejbolistes

Otra paraugspēle bija Mārtiņa Pļaviņa un Edgara Toča kārtējā tikšanās ar allaž uzvarēto igauni Martu Tisāru un viņa jauno pārinieku...Te gan mūsējie lielas vaļības nepieļāva – abos setos izcīnītas diezgan pārliecinošas uzvaras, turklāt iepriecināta arī publika ar skaistām izspēlēm.

Intervija - Edgars Točs un Mārtiņš Pļaviņš, pludmales volejbolisti

Vecāķu volejbola nedēļā kopā piedalījās 650 bērnu, jauniešu un arī pieaugušo pludmales volejbolistu. Rīt festivāla pēdējā diena.