Latvijas futbola Virslīga. FK "Tukums/2000" - BFC "Daugavpils"

Tukumam un Daugavpilij pirmajās divās kārtās neveicās – un pirms savstarpējā dueļa abām vienībām nulle punktu. Skaidrs, ka šodien vismaz viena no komandām pie punktiem tiks. Šķiet, ka abu komandu treneri par neizšķirtu pat domāt negribēja un laukumā norisinājās uzbrukuma futbols – laukumā ar bumbu valdīja daugavpilieši, bet Tukumam pretuzbrukumu taktika. 0:00 noturējās līdz pat pirmā puslaika kompensācijas laika pēdējai minūtei, kad Daugavpils nigēriešu leģionārs Akintola bija precīzs.

Pēc pārtraukuma Tukums ātri nopelnīja 11m soda sitienu uz saviem vārtiem, bet Vugars Askerovs to neizmantoja, taču ilgi nebija jāgaida arī otrie vārti – tos guva Edgars Ivanovs, kuram pirmie vārti Virslīgas karjerā. Totālais uzbrukuma futbols turpinājās visu otro puslaika – lai gan Tukumam pat bija lērums iespēju, tomēr šādā atklātā futbolā krietni labāk jutās viesi no Latgales ātri vien panākot 3:0, vēlāk arī 4:0 svinot pārliecinošu pirmo uzvaru šīs sezonas virslīgā!

Intervija - Edgars Ivanovs, BFC «Daugavpils» pussargs

Vēl nākamā kārta komandām būs jāaizvada šādā pat formātā, kad stadionā līdzjutējus neielaiž, bet pēc 1. jūlija visticamāk stadionos varēs atrasties noteikts līdzjutēju skaits.