Foto orientēšanās

Un vēl, kādas iespējas būt aktīviem svaigā gaisā. Pavadīt laiku ar sportiskiem un piedzīvojuma elementiem. Vairāk Normunds Melderis.

Kamēr liela daļa pasaules sporta atrodas ārpus sacensību loka, tikmēr ir iespējas pasportot arī šādos ārkārtas situācijas apstākļos. Tā Latvijas Universitātes Sporta centra aktīvisti ir atraduši iespēju Lieldienās sarīkot Brīvdienu foto orientēšanās sacensības. Tās ļauj aktīvi pavadīt laiku, ievērojot visus ārkārtas apstākļu ierobežojumus.

Intervija - Kalvis Kazaks, LU Sporta centrs

Atšķirībā no ierastām foto orientēšanās sacensībām, kad tās notiek vienā vietā un laikā, ņemot vērā ārkārtas situāciju, šoreiz iespējas ir pat plašākas un demokrātiskākas.

Intervija - Kalvis Kazaks, LU Sporta centrs

Tā kā dalībnieku un foto orientēšanās vietu ir daudz, tad svarīgi ir to visi apkopot, lai varētu izvērtēt, kurš bijis labākais.

Intervija - Kalvis Kazaks, LU Sporta centrs
Intervija - Katrīna Eglīte, sacensību dalībniece

Foto orientēšanās sacensības rīko Latvijas Universitātes Sporta centrs, un tas nosaka savas īpatnības rezultātu izvērtēšanā.

Intervija - Kalvis Kazaks, LU Sporta centrs

Tātad viss ir elementāri - jādodas dabā, jāatrod konkrētā lieta vai jāizpilda uzdevums, jānofotografē, tad foto jānosūta un, iespējams, galvenā balva būs Jūsu rokā!