Izlozē noskaidrota arī Deivisa kausa izspēles kārtība

Gatavojoties Deivisa kausa izcīņai komandas sagatavošanā iesaistījies arī ilggadējais Ernesta Gulbja treneris Ginters Bresniks. Tāpat šodien izlozē uzzinājām arī izspēles kārtību. Vairāk Matīss Timofejevs.

Ernests Gulbis Latvijas valstsvienības rindās atgriezies pēc 6 gadu pauzes. Lielupes hallē viņš treniņus aizvada ilggadējā trenera, austrieša Gintera Bresnika vadībā.

Intervija - Ernests Gulbis, ATP 161. rakete

Latvijas valstsvienības pirmais numurs Gulbis būs favorīts abās vienspēlēs, bet par dubultspēli, kurā Gulbim paredzēts spēlēt kopā ar Mārtiņu Podžu skaidrības nav....

Intervija - Ernests Gulbis, ATP 161. rakete

Izlases kapteinis Deniss Pavlovs lēmis, ka otrā rakete cīņā pret Ēģipti būs 17 gadus vecais Kārlis Ozoliņš. Izloze lēma, ka debiju izlasē viņš piedzīvos piektdienas pirmajā mačā pret Ēģiptes pirmo numuru Mohamedu Safvatu, kurš ATP rangā ieņem 132. pozīciju.

Intervija - Kārlis Ozoliņš, Latvijas valstsvienības tenisists
Intervija - Deniss Pavlovs, Latvijas valstsvienības kapteinis

Lielupes jaunuzceltajā hallē Latvijas komandai nepieciešamas vismaz trīs uzvaras piecos dueļos. Tas ļaus iekļūt Pasaules otrās grupas izslēgšanas mačos, vienu soli no Pasaules pirmās grupas. Spēle ar Ēģipti norisināsies piektdien un sestdien.