Latvijas bobsleja izlase dodas uz nākamo PK posmu

Lēmums, kuras ekipāžas dosies uz nākamo pasaules kausa posmu Sandim Prūsim nav bijis viegls. Pēc atgriešanās apritē Oskars Melbārdis epizodiski rādījis labu sniegumu, bet fiziski Olimpiskais čempions šobrīd atpaliek no saviem labākajiem rezultātiem.

Intervija - Sandis Prūsis, Latvijas bobsleja izlases galvenais treneris

Nākamajos pasaules kausa posmos Latviju pārstāvēs Oskara Ķibermaņa un Ralfa Bērziņa ekipāžas. Turklāt Bērziņš, atšķirībā no Ziemeļamerikas posmiem, nākamajā posmā Vinterbergā startēs arī četrinieku sacensībās. Tās būs ļoti atbildīgas, jo tieši Vinterbergā četriniekos tiks izcīnītas Eiropas čempionāta godalgas. Tas tāpēc, ka šī gada Eiropas čempionāta mājvieta Sigulda – nav paredzēta četrinieku sacensībām.

Intervija - Sandis Prūsis, Latvijas bobsleja izlases galvenais treneris

Oskaram Ķibermanim Vinterbergā būs nopietns uzdevums – pērnā sezona 26 gadus vecajam pilotam bija izlaušanās sezona ar vicečempiona tituliem gan Eiropas, gan pasaules čempionātos...

Intervija - Oskars Ķibermanis, Pasaules un Eiropas vicečempions bobslejā

Pasaules kausa kopvērtējumā divniekos Ķibermaņa ekipāža šobrīd ieņem ceturto vietu, bet četriniekos latviešu labākā ekipāža dala otro pozīciju. Tagad latviešiem priekšā tāls ceļš uz Vinterbergu, kur pāris treniņu dienas, bet sākot jau ar 3.janvāri arī pamatsacensības bobslejā un skeletonā arī LTV7 tiešraidēs!