Latvijas handbola virslīga. "Celtnieks Rīga" – "Dobeles Tenax"

Latvijas handbola klasikā pēdējās astoņās savstarpējās spēlēs Dobelei pār Celtnieku pārsvars - piecas uzvaras, divi neizšķirti un viens panākums Celtniekam. Turklāt šodien Celtniekam pamatīgas sastāva problēmas – traumu dēļ nespēlēja līderi baltkrievs Aleksejs Haisa un Artis Kurmēns. Tenax sāka vareni – Latvijas izlases spēlētāji Jurdžs, Veršakovs, Pančenko un Politers ātri vien nokārtoja +6 par labu Dobelei, bet iecerētā vieglā pastaiga izpalika – līdz puslaika beigām Celtnieks ar četriem vārtiem pēc kārtas panāca 19:20.

Sapratuši, ka joki mazi – otrajā puslaikā Dobeles sastāvā atkal devās visi spēcīgākie un pateicoties izlašnieku meistarībai Dobele ātri atjaunoja sešu vārtu pārsvaru, līdz beigām to vairs neizlaižot izcīnot savu sesto uzvaru pēc kārtas savstarpējās spēlēs 43:32.

Intervija - Māris Veršakovs, HK «Dobeles Tenax» saspēles vadītājs

Latvijas izlasei pirmais treniņš gatavojoties Eiropas čempionāta debijai jau piektdien, bet rītdienas gada balvai sportā handbolisti nominēti trijās nominācijās, tai skaitā Dainis Krištopāns kandidē uz Labākā sportista balvu.